Pápa - Tatabánya - Veszprém - Zalaegerszeg

Renault

Pápa - Tatabánya - Veszprém - Zalaegerszeg

Dacia

Tatabánya - Veszprém - Zalaegerszeg

Nissan

Zalaegerszeg

Citroen

Veszprém

Ford

Tatabánya

KIA

 

PROJEKTÖSSZEFOGLALÓ
ADAPTÍV TECHNOLÓGIAI INNOVÁCIÓ MEGVALÓSÍTÁSÁRA A CSÁSZÁR AUTÓSZERVÍZ KFT. 13 792 811 FORINT VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁSBAN RÉSZESÜLT

„Adaptív technológiai innováció a Császár Autószervíz Kft-nél” projekt megvalósításához a Császár autószervíz Kft. 50%-os támogatási intenzitás mellett 13 792 811 forint vissza nem térítendő támogatásban részesült a „A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” című, GINOP-2.1.8-17 kódszámú pályázati kiíráson. (Projekt azonosítószáma: GINOP-2.1.8-17-2017-00147).

Jelen projektünk által is egy új eddig nem végzett tevékenységet, a karosszéria és pótkocsigyártást kívánjuk elindítani, ezáltal magas műszaki - technikai igényeket kielégítő pótkocsik gyártását kezdjük meg. Egyedi tervezésű és építésű járműveink a jelenleg ismert, valamennyi opciós felszereltséggel rendelhetőek majd. Az általunk gyártott jármű felépítmények és pótkocsik tervezésénél és gyártásánál az egyre magasabb szintű fuvarozói és fuvaroztatói igényeket, elvárásokat is figyelembe vesszük, gyártástechnológiánk garanciát jelent a magas minőségű termékek készítésére. A tökéletes gépek elkészítésén képzett mérnöki gárda dolgozik, szem előtt tartva korunk aktuális technikai és esztétikai követelményeit, illetve megrendelőink egyedi igényeit. Tevékenységünk bővítéséhez, ezáltal piaci helyzetünk további erősítéséhez és munkahelyeink megtartásához, bővítéséhez elengedhetetlen a az új tevékenység beindítása, melyet jelen gépbeszerzési projekt megvalósításával valósítunk meg. Telephelyünkön, a megnövekedett és teljesen új gyártási kapacitás személyi és helyigénye is adott, a technikai feltételek biztosításával, a szükséges berendezés beszerzésével a tevékenység végzését azonnal megkezdhetjük.. A projekt fizikai befejezésére 2018.10.31-én került sor.

 

 

Cégcsoportunk
a Császár Autószerviz Kft, és az Autó Nexus Kft.
jelenleg 6 márkát forgalmaz:

 

 

Mind a hat márkánál egységesen fontosnak tartjuk a vevőink legmagasabb szintű kiszolgálását, melyet szakképzett személyeztünk és több éves tapasztalataink segítségével érünk el. Mind szervizeinkben, mind márkakereskedéseinkben azonosan kiemelkedő szolgáltatásban részesül minden új és már meglévő kedves ügyfelünk.

 

Szalonjaink egységes szolgáltatásai:

 

 • Új személy és haszongépjármű értékesítése
 • Használt gépjárművek beszámítása és értékesítése
 • Márkaszerviz és teljeskörű márkafüggetlen szakszerviz minden autótípushoz
 • Haszongépjármű specialista szerviz
 • Műszaki vizsgáztatás
 • Alkatrészértékesítés, Kiegészítő- és Tartozékértékesítés
 • Karosszéria javítás és autófényezés
 • Teljeskörű biztosítás és Kárrendezés
 • Bérautószolgáltatás
 • Autómentő
 • Autómosó, autókozmetika

Látogasson el bármelyik szalonunkba és győződjön meg saját szemével kimagasló szolgáltatásainkról, és kínálatunkról!