GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-00523 Gépjármű-karosszéria, pótkocsi gyártásának megkezdése a Császár-Autószervíz Kft-nél 

 

Támogatás összege (Ft) 

24 345 978 

Összköltség (Ft) 

81 153 262 

A projekt megvalósításának kezdete 

2019.03.01. 

A projekt fizikai befejezésének határideje 

2021.04.30. 

 

 

Projekt szakmai tartalma: 

Jelen fejlesztésünk által egy újabb tevékenység, a magas műszaki - technikai igényeket kielégítő pótkocsik gyártásának megkezdése vált lehetségessé. Az általunk gyártott járműfelépítmények és pótkocsik tervezésénél és gyártásánál az egyre magasabb szintű fuvarozói és fuvaroztatói igényeket, elvárásokat is figyelembe vesszük, gyártástechnológiánk garanciát jelent a magas minőségű termékek készítésére. Mindezek tökéletesítésén, magasan képzett mérnöki gárda dolgozik, szem előtt tartva korunk aktuális technikai és esztétikai követelményeit, illetve megrendelőink egyedi igényeit. Telephelyünkön, a megnövekedett a kapacitás személyi és helyigénye adott, a technikai feltételek biztosításával és a gyártás helyszínéül szolgáló csarnok megépülését követően a tevékenység végzését azonnal megkezdhetjük. 

 

 

 

PROJEKTINFORMÁCIÓK

GINOP-1.2.8-20-2020-02179

 

A Császár Kft. eszközbeszerzése és ingatlanberuházása

 

· a kedvezményezett neve: Császár Autószervíz Korlátolt Felelősségű Társaság

· a projekt címe: A Császár Kft. eszközbeszerzése és ingatlanberuházása

· elszámolható összköltség: 129 167 948 Ft

· visszatérítendő támogatás összege: 90 417 564 Ft

· a támogatás mértéke: 70 %

Projekt tartalmának bemutatása:

A Császár Autószervíz Kft. a tulajdonában álló Renault-Dacia-Nissan autószalon és műhely épületének bővítését határozta el. A hatékonyabb ügyfélkiszolgálás érdekében döntöttünk az autószalon és a műhely átalakítása és modernizációja mellett. Ezzel a beruházással igényesebb kiszolgálást tudunk biztosítani ügyfeleink részére, illetve lehetőségünk lesz az eszközparkunk bővítésére, mert megfelelő méretű csarnok fog rendelkezésre állni a szintén ezen projekt keretében beszerzett eszközök üzembehelyezésére. Beszerzésre kerülő eszközök: Wulkan kerékemelő kerékmosó berendezés, Pneumatikus emelő a kerék be- és kirakodásához, biztonságos, forgó kosárral felszerelve. DA200/4PL aknaperem emelő, Ravaglioli 650.2.55 ISI Elektro-hidraulikusollós emelő, futóműállításhoz kialakítva, beépített segédemelővel. Érintőképernyős, egyszerűen kezelhető monitoros centrírozó gép személygépkocsik és kis haszongépjármű kerekeinek kiegyensúlyozására. Konfort 712R R134a klímakarbantartó munkaállomás a hagyományos és hibrid meghajtású gépjárművek klíma berendezéseinek hűtőközeg utántöltésére, tisztítására, lefejtésére. AMI 3,0 T ECO LINE kétoszlopos emelő. Laser Examiner vizsgáló eszköz féktárcsák és gumiabroncsok felületének ellenőrzésére és vizsgálatára. AMI 5,5 T VAN L=5400 kétoszlopos emelő. Magas minőségű hidraulikus emelő felső átkötésű. ULTRA POSE-EVOLUTION szélvédő beemelő szerkezet. Advanced autódiagnosztikai készlet Pico PQ180. CEMB DWA 3500 3D futóműállító berendezés személy és kisteher járművekhez. Wulkan 4x4 HP kerékmosó berendezés Kisteher, SUV, személygépkocsi kerekeinek mosására alkalmas. FACOM NK.3000F 3/4 Levegős kulcskészlet csavarkötések oldására és rögzítésére használatos nagynyomású levegővel működtetett gépi eszköz. HWY 200 COM melegvizes ipari mosó. PO30Á(656B) állványos hidraulikus műhelyprés. E-light ONE-D fényszóró állító. Giuliano S228 Pro kerékszerelő gép. Komplett szerszámkocsi. ABAC B7000/500 FT dugattyús kompresszor.

Az épületek bővítése és az új eszközök megvásárlása lehetőséget biztosít olyan szerviztevékenységek végzésére, amelyre eddig nem volt lehetőségünk, illetve az eddig végzett szerviztevékenységünk minőségét is javítani tudjuk.

 

· a projekt befejezési dátuma: 2021.10.31.

· a projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-02179

 

 

 

PROJEKTINFORMÁCIÓK

GINOP-4.1.4-19-2020-00621

Napelemes rendszer telepítése a Császár Kft. Pápa, Külső-Veszprémi út 49. sz. alatti telephelyén

· a kedvezményezett neve: Császár Autószervíz Korlátolt Felelősségű Társaság

· a projekt címe: Napelemes rendszer telepítése a Császár Kft. Pápa, Külső-Veszprémi út 49. sz. alatti telephelyén

· elszámolható összköltség: 13 959 830 Ft

· vissza nem térítendő támogatás összege: 7 677 906 Ft

· a támogatás mértéke: 55,00 %

· a projekt befejezési dátuma: 2022.07.01.

· a projekt azonosító száma: GINOP-4.1.4-19-2020-00621

Projekt tartalmának bemutatása:

A napelemes beruházás megvalósításának indoka a tevékenységünk – elsősorban a szervíztevékenység - során felmerülő jelentős villamos energiaköltségeink csökkentése azáltal, hogy a villamos energia-igényünk egy részét megújuló energia igénybevételével elégítjük ki. A Ford márka kereskedőiként cégünk is elkötelezett az elektromos autózás európai fejlesztése iránt, ezért egyre nagyobb választékot kínálunk a hybrid technológiával gyártott modellek területén, illetve 2020 év végéig a Ford 14 új hibrid és teljesen elektromos modellt dob a piacra. Továbbá az új piaci igényekhez igazodva a teljesen elektromos és plug-in hibrid járművünkhöz szeretnénk nyilvános töltőállomásokat kialakítani, amely szintén indokolja a napelemes rendszer kiépítését. A megvalósítási helyszín a Pápa, Külső-Veszprémi út 49. sz. alatti telephelyünkön lévő ingatlan esetében rendelkezésre álló 550 nm tetőfelület alkalmas a tervezett 47,88 kW teljesítményű rendszer kiépítésére. A napelemes rendszer telepítése nem igényel átalakítási feladatot az ingatlanon. A kiépítésre kerülő napelemes rendszer alkalmas lesz arra, hogy kiváltsuk vele vállalkozásunk energiafelhasználásának 75,8%-át. Az energiahatékonysági fejlesztés által elért primer energiafelhasználás csökkenés 284,41 GJ/év.

 

PROJEKTÖSSZEFOGLALÓ
ADAPTÍV TECHNOLÓGIAI INNOVÁCIÓ MEGVALÓSÍTÁSÁRA A CSÁSZÁR AUTÓSZERVÍZ KFT. 13 792 811 FORINT VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁSBAN RÉSZESÜLT

„Adaptív technológiai innováció a Császár Autószervíz Kft-nél” projekt megvalósításához a Császár autószervíz Kft. 50%-os támogatási intenzitás mellett 13 792 811 forint vissza nem térítendő támogatásban részesült a „A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” című, GINOP-2.1.8-17 kódszámú pályázati kiíráson. (Projekt azonosítószáma: GINOP-2.1.8-17-2017-00147).

Jelen projektünk által is egy új eddig nem végzett tevékenységet, a karosszéria és pótkocsigyártást kívánjuk elindítani, ezáltal magas műszaki - technikai igényeket kielégítő pótkocsik gyártását kezdjük meg. Egyedi tervezésű és építésű járműveink a jelenleg ismert, valamennyi opciós felszereltséggel rendelhetőek majd. Az általunk gyártott jármű felépítmények és pótkocsik tervezésénél és gyártásánál az egyre magasabb szintű fuvarozói és fuvaroztatói igényeket, elvárásokat is figyelembe vesszük, gyártástechnológiánk garanciát jelent a magas minőségű termékek készítésére. A tökéletes gépek elkészítésén képzett mérnöki gárda dolgozik, szem előtt tartva korunk aktuális technikai és esztétikai követelményeit, illetve megrendelőink egyedi igényeit. Tevékenységünk bővítéséhez, ezáltal piaci helyzetünk további erősítéséhez és munkahelyeink megtartásához, bővítéséhez elengedhetetlen a az új tevékenység beindítása, melyet jelen gépbeszerzési projekt megvalósításával valósítunk meg. Telephelyünkön, a megnövekedett és teljesen új gyártási kapacitás személyi és helyigénye is adott, a technikai feltételek biztosításával, a szükséges berendezés beszerzésével a tevékenység végzését azonnal megkezdhetjük.. A projekt fizikai befejezésére 2018.10.31-én került sor.